❗️❗️ Corona virus update d.d. 19 maart 2020 ❗️❗️

Beste bezoekers van Fysiotherapiepraktijk Hammer,

Hoe graag ik het ook anders had gezien, heb ik vanmiddag na meerdere dagen wikken en wegen het moeilijke besluit moeten nemen om met ingang van 20 maart t/m 6 april te stoppen met de fysieke behandelingen. Dit betekent dat alle afspraken voor behandeling die in deze periode staan gepland tot nader bericht komen te vervallen.

DE PRAKTIJK IS PER 20-03-2020 GESLOTEN!

Dit besluit heb ik moeten nemen om ik de veiligheid van u als patiënt, mijzelf en de andere bezoekers niet meer kan garanderen. De overheid doet een beroep op de beroepsgroep, fysiotherapie. Ons wordt gevraagd om de noodzakelijke fysiotherapeutische zorg te blijven leveren. Om schouder aan schouder met de huisartsen en medici te staan. Als primair aanspreekpunt voor houding- en beweging gerelateerde zorg, zodat huisartsen en ziekenhuizen niet nog meer belast worden. Denk bijvoorbeeld aan valtrauma’s, het op de been houden van cruciale/vitale beroepen, fundamentele klachten aan het houding en bewegingsapparaat en zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven om ziekenhuizen te ontlasten.

Dus heb je een hulpvraag met betrekking tot het bovenstaande? Neem dan telefonisch of per mail contact met mij op.

Ik zal dus voor jullie blijven klaarstaan, jullie staan er niet alleen voor. Ook zal ik telefonisch, per mail, per app gewoon bereikbaar blijven voor jullie overige vragen en ter ondersteuning. Ook zal er de mogelijkheid zijn tot behandeling op afstand doormiddel van beeldbellen. Ik blijf dus in de buurt.

Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking

Ik hoop dat ik u als deze crisis voorbij is weer van dienst kan zijn in mijn praktijk.

Pas goed op uzelf en elkaar!

Met vriendelijke groet,

Jolien Hammer

Telefoonnummer: 053-4787539 / 06-27337980
Mail: info@fysiotherapiehammer.nl
Website: www.fysiotherapiehammer.nl