❗️Corona virus update d.d. 1-4-2020❗️

Beste bezoekers van Fysiotherapiepraktijk Hammer,

Gisteravond heeft Minister-president Rutte bekend gemaakt dat het merendeel van de corona maatregelen wordt verlengd t/m 28 april. Daarom moet ook mijn fysiotherapiepraktijk tot die datum gesloten blijven voor individuele behandelingen en/of groepslessen.

Update: sluiting van de praktijk verlengd t/m 28 april.

Ook in deze periode zal ik voor jullie blijven klaarstaan voor het beantwoorden van uw vragen met betrekking tot houding- en beweging gerelateerde zorg. Je kunt je vragen telefonisch, per mail en/of per Whatsapp aan mij stellen. Waarna we samen gaan bekijken, hoe ik u zo goed mogelijk kan ondersteunen. (eventueel opsturen van oefeningen en/of beeldbellen)

Ik voor jullie blijven klaarstaan, jullie staan er niet alleen voor.

Ik blijf dus in de buurt en hopelijk kan ik jullie snel weer in de praktijk zien.
Maar voor nu geldt; #BlijfThuis #BlijfGezond