De stagiaires

Lotte Duim
Sterre Holtkuile
Fenne KnopsIk ben Lotte Duim en 21 jaar oud. Zelf kom ik uit Zwolle, maar ik woon sinds 2 jaar in het gezellige Enschede! Ik ben vierdejaars fysiotherapie student en loop mijn laatste halfjaar van de opleiding stage bij Fysiotherapiepraktijk Hammer. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportzaal te vinden om te handballen. Vanaf februari kunnen jullie mij in de praktijk treffen. Ik kijk er naar uit om de patiënten te helpen en mezelf het laatste halfjaar van mijn studie te kunnen ontwikkelen tot zelfstandig fysiotherapeute.

Tot snel in de praktijk!Mijn naam is Sterre Holtkuile en ik ben 20 jaar oud. Ik ben een derdejaars fysiotherapie student en mag dit komende half jaar mijn stage bij Fysiotherapiepraktijk Hammer lopen. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring uit te breiden gedurende deze stage en heb dan ook erg veel zin om te beginnen! Ik hoop dat ik jullie binnenkort mag tegenkomen in de praktijk.
Tot snel!Ik ben Fenne Knops, 17 jaar oud en ik kom uit Beltrum. Ik ben eerstejaars student fysiotherapie bij Saxion Enschede en loop de komende periode stage bij fysiotherapiepraktijk Hammer. De reden dat ik aan deze opleiding ben begonnen is omdat het menselijk lichaam erg interesseert en graag met mensen werk. In mijn vrije tijd ben ik graag aan volleyballen en werk ik als verkoopster in een bakkerij. Ik ben vanaf 8 februari in de praktijk en hoop u daar snel te zien!