Zorgverzekeraars – met wie hebben we wel of geen contract in 2023

InkedOverzicht zorgverzekeraars_welofgeen contract met kruis

Voor 2023 hebben wij moeten besluiten niet met alle verzekeraars een contract af te sluiten. Een aantal verzekeraars voldoen niet aan onze kwaliteitscriteria of bieden een dusdanig laag tarief dat wij daarmee niet meer de kwalitatief goede behandeling kunnen bieden, die u van ons mag verwachten.

Voor 2023 hebben wij daarom geen contract met:
– Zorg en Zekerheid
– Eucare/Caresq

Indien u bij Zorg en Zekerheid of Eucare verzekerd bent, kunnen wij vanaf 1 januari de behandeling niet meer rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekering. Natuurlijk bent u bij ons van harte welkom, maar in dat geval krijgt u van ons een particuliere nota die u direct bij de behandeling dient te voldoen. Daarna kunt u deze nota indienen bij uw zorgverzekering. Uw zorgverzekering bepaalt wat u daarvan vergoed krijgt.

Heeft nu nog vragen, wij staat graag voor u klaar.

Graag zien we u ook in 2023 bij Fysiotherapiepraktijk Hammer