Ons team

Pasfoto

Even voorstellen mijn naam is Jolien Hammer en sinds januari 2018 de eigenaresse van fysiotherapiepraktijk Hammer. Ik heb mijn opleiding tot fysiotherapeute in 2015 afgerond bij de Saxion Hogeschool te Enschede.
In de periode voordat ik voor mezelf ben begonnen ben ik werkzaam geweest binnen diverse andere fysiotherapiepraktijken/ instellingen in Nederland en Duitsland. Sinds maart 2020 ben ik tevens gespecialiseerd als Oedeemfysiotherapeut.

Mijn Specialisaties en aandachtsgebieden zijn:
– Algemene fysiotherapie
– Oedeemfysiotherapie
– Vaatproblemen – etalagebenen (Claudicatio Intermittens)
– Dermatologie voor Fysiotherapeuten
– Medical Taping Concept

Ik ben lid van de volgende netwerken/registers:
– ClaudicatioNet
– het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)
– BIG geregistreerd (BIG-nummer: 39919426204)
– CKR geregistreerd

Daarnaast kunt u in mijn praktijk, stagiaires tegenkomen vanuit de opleiding fysiotherapie vanuit de Saxion Hogeschool. Zij zullen vooraf aan u toestemming vragen voor het eventueel meekijken bij uw behandeling. Zij zullen zich ook op deze pagina aan u voorstellen.

Hallo allemaal!

Mijn naam is Andres Parodi, ik ben 22 jaar oud en zit momenteel in mijn 2e jaar fysiotherapie.
Ik ben geboren en getogen in Enschede en woon momenteel in Deppenbroek. Het komende half jaar ben ik als stagiair te vinden binnen de praktijk.

Ik zou mezelf omschrijven als een sociaal en actief persoon. Van kleins af aan wilde ik altijd al met mensen werken. Zelf zit ik op voetbal en raakte vaak geblesseerd waardoor ik vaak terecht kwam bij de fysiotherapeut. Hierdoor is mijn interesse in het vak gegroeid en ben ik het uiteindelijk gaan studeren.

Ik hoop jullie hiermee een kleine indruk te hebben gegeven van mijzelf en wellicht zie ik jullie vanaf 14 februari in de praktijk!

foto andres