Ons team

Pasfoto

Even voorstellen mijn naam is Jolien Hammer en sinds januari 2018 de eigenaresse van fysiotherapiepraktijk Hammer. Ik heb mijn opleiding tot fysiotherapeute in 2015 afgerond bij de Saxion Hogeschool te Enschede.
In de periode voordat ik voor mezelf ben begonnen ben ik werkzaam geweest binnen diverse andere fysiotherapiepraktijken/ instellingen in Nederland en Duitsland. 

Mijn Specialisaties en aandachtsgebieden zijn:
– (Algemene) fysiotherapie
– Oedeemfysiotherapie (in opleiding)
– Vaatproblemen – etalagebenen (Claudicatio Intermittens)
– Dermatologie voor Fysiotherapeuten
– Medical Taping Concept

Ik ben lid van de volgende netwerken/registers:
– ClaudicatioNet
– het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)
– BIG geregistreerd (BIG-nummer: 39919426204)
– CKR geregistreerd

Daarnaast kunt u in mijn praktijk, stagiaires tegenkomen vanuit de opleiding fysiotherapie vanuit de Saxion Hogeschool. Zij zullen vooraf aan u toestemming vragen voor het eventueel meekijken bij uw behandeling. Zij zullen zich ook op deze pagina aan u voorstellen.Hallo allen! Mijn naam is Fréderique Noppert, ik ben 20 jaar oud en ik zit in het 2e jaar van de studie Fysiotherapie. Ik studeer op het Saxion in Enschede en ben de nieuwe stagiaire van Fysiotherapie praktijk Hammer. Ik ben het komende halfjaar elke maandag aanwezig en jullie zullen mij eventueel ook op andere dagen eens tegen kunnen komen.

Van jongs af aan heeft het menselijk lichaam mij altijd geïnteresseerd. Ik werk ontzettend graag met mensen, ik ben sociaal en erg leergierig. Ik denk dat dit komende halfjaar erg leerzaam gaat zijn en dat Jolien mij veel over het vak kan leren en meegeven.

Ik hoop zo een korte impressie te hebben gegeven over mezelf en tot ziens in de praktijk!

Frederique
Kate 1


Mijn naam is Kate Soeter, ik ben 20 jaar oud en zit in het 1e jaar van de opleiding Fysiotherapie.. Ik ben woonachtig in het prachtige Stokkum Gelderland. 

Ik heb de opleiding Sociaal juridische dienstverlening niveau 4, uitstroom richting personeel en arbeid afgerond aan het Graafschap college te Doetinchem. Ik heb na mijn afgeronde studie een tussenjaar genomen om mij te gaan oriënteren.

Ik heb voor de opleiding fysiotherapie gekozen, omdat ik het leuk vind om met mensen te werken en veel affiniteit met sport/bewegen heb. 

Hopelijk heb ik een indruk kunnen geven over mijzelf en wellicht tot ziens in de praktijk.