Ons team

Pasfoto

Even voorstellen mijn naam is Jolien Hammer en sinds januari 2018 de eigenaresse van fysiotherapiepraktijk Hammer. Ik heb mijn opleiding tot fysiotherapeute in 2015 afgerond bij de Saxion Hogeschool te Enschede.
In de periode voordat ik voor mezelf ben begonnen ben ik werkzaam geweest binnen diverse andere fysiotherapiepraktijken/ instellingen in Nederland en Duitsland. 

Mijn Specialisaties en aandachtsgebieden zijn:
– (Algemene) fysiotherapie
– Oedeemfysiotherapie (in opleiding)
– Vaatproblemen – etalagebenen (Claudicatio Intermittens)
– Dermatologie voor Fysiotherapeuten
– Medical Taping Concept

Ik ben lid van de volgende netwerken/registers:
– ClaudicatioNet
– het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)
– BIG geregistreerd (BIG-nummer: 39919426204)
– CKR geregistreerd

Daarnaast kunt u in mijn praktijk, stagiaires tegenkomen vanuit de opleiding fysiotherapie vanuit de Saxion Hogeschool. Zij zullen vooraf aan u toestemming vragen voor het eventueel meekijken bij uw behandeling. Zij zullen zich ook op deze pagina aan u voorstellen.Hallo allen! Mijn naam is Fréderique Noppert, ik ben 20 jaar oud en ik zit in het 2e jaar van de studie Fysiotherapie. Ik studeer op het Saxion in Enschede en ben de nieuwe stagiaire van Fysiotherapie praktijk Hammer. Ik ben het komende halfjaar elke maandag aanwezig en jullie zullen mij eventueel ook op andere dagen eens tegen kunnen komen.

Van jongs af aan heeft het menselijk lichaam mij altijd geïnteresseerd. Ik werk ontzettend graag met mensen, ik ben sociaal en erg leergierig. Ik denk dat dit komende halfjaar erg leerzaam gaat zijn en dat Jolien mij veel over het vak kan leren en meegeven.

Ik hoop zo een korte impressie te hebben gegeven over mezelf en tot ziens in de praktijk!

Frederique
Mostafa
Hoi,

Mijn naam is Mostafa en ik ben 21 jaar oud. Ik kom oorspronkelijke uit Afghanistan. Ik woon sinds 6 jaar in Nederland. Ik heb de havo bij het VAVO lyceum in Utrecht gedaan en de personal trainer opleiding bij Allo in Amsterdam. Op dit moment studeer ik fysiotherapie aan hogeschool Saxion in Enschede. Daarnaast ben werkzaam als fitnessinstructeur bij Clubfit Enschede.

Voor de komende twee maanden loop Ik stage bij fysiotherapie praktijk Hammer.