Ons team

Pasfoto

Even voorstellen mijn naam is Jolien Hammer en sinds januari 2018 de eigenaresse van fysiotherapiepraktijk Hammer. Ik heb mijn opleiding tot fysiotherapeute in 2015 afgerond bij de Saxion Hogeschool te Enschede.
In de periode voordat ik voor mezelf ben begonnen ben ik werkzaam geweest binnen diverse andere fysiotherapiepraktijken/ instellingen in Nederland en Duitsland. Sinds maart 2020 ben ik tevens gespecialiseerd als Oedeemfysiotherapeut.

Mijn Specialisaties en aandachtsgebieden zijn:
– Algemene fysiotherapie
– Oedeemfysiotherapie
– Vaatproblemen – etalagebenen (Claudicatio Intermittens)
– Longproblemen
– Dermatologie voor Fysiotherapeuten
– Medical Taping Concept

Ik ben lid van de volgende netwerken/registers:
– Chronisch Zorgnet
– het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)
– BIG geregistreerd (BIG-nummer: 39919426204)
– KRF geregistreerd

Daarnaast kunt u in mijn praktijk, stagiaires tegenkomen vanuit de opleiding fysiotherapie vanuit de Saxion Hogeschool. Zij zullen vooraf aan u toestemming vragen voor het eventueel meekijken bij uw behandeling. Zij zullen zich ook op deze pagina aan u voorstellen.

 


Hai allemaal!

Ik ben Blanca Evering, 22 jaar oud en kom uit Losser. Ik ben 4e-jaars fysiotherapie studente en heb veel plezier aan de opleiding. Naast de opleiding werk ik in het weekend bij Saré Thermen & Beauty waar ik in de bediening en achter de receptie werkzaam ben. Ik ben erg geïnteresseerd in het menselijk lichaam met al zijn verschillende klachten en behandelmogelijkheden. Jullie zullen mij aankomend half jaar vast en zeker meerdere keren in de praktijk zien en ik hoop dan ook op een leuke en leerzame stageperiode bij Fysiotherapiepraktijk Hammer.

Tot snel!

 
Blanca Evering (3)
Emma

Hoi allemaal!

Mijn naam is Emma Stam en ik ben 21 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit Zeewolde, maar ik woon nu al een aantal jaar op kamers in Enschede. Ik ga mijn tweedejaarsstage lopen bij Fysiotherapie Hammer en ik heb veel zin om hieraan te beginnen! Als ik niet bezig ben met de studie, werk ik bij De Posten of ben ik aan het volleyballen of racefietsen. Ik kijk er erg naar uit om meer kennis en ervaring op te doen en hoop jullie daarom binnenkort tegen te komen in de praktijk!

Tot snel!


Hallo!

Ik ben Peter van Burken, 22 jaar, wonende in Hoge Hexel en ben 1e-jaars fysiotherapie student op het Saxion in Enschede. De aankomende acht weken zal ik op dinsdag bij Fysiotherapiepraktijk Hammer meelopen, om een kijkje in het werkveld van ‘de fysiotherapeut’ te mogen nemen. Naast de studie geef ik een aantal uur Personal Training in Wierden en ben ik in de wintervakanties actief als Ski- en Snowboardleraar. Ik zie uit naar deze stage en hoop hier veel te mogen leren!

Tot snel!

peter 2