Ons team

Pasfoto

Even voorstellen mijn naam is Jolien Hammer en sinds januari 2018 de eigenaresse van fysiotherapiepraktijk Hammer. Ik heb mijn opleiding tot fysiotherapeute in 2015 afgerond bij de Saxion Hogeschool te Enschede.
In de periode voordat ik voor mezelf ben begonnen ben ik werkzaam geweest binnen diverse andere fysiotherapiepraktijken/ instellingen in Nederland en Duitsland. Sinds maart 2020 ben ik tevens gespecialiseerd als Oedeemfysiotherapeut.

Mijn Specialisaties en aandachtsgebieden zijn:
– Algemene fysiotherapie
– Oedeemfysiotherapie
– Vaatproblemen – etalagebenen (Claudicatio Intermittens)
– Longproblemen
– Dermatologie voor Fysiotherapeuten
– Medical Taping Concept

Ik ben lid van de volgende netwerken/registers:
– Chronisch Zorgnet
– het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)
– BIG geregistreerd (BIG-nummer: 39919426204)
– KRF geregistreerd

Daarnaast kunt u in mijn praktijk, stagiaires tegenkomen vanuit de opleiding fysiotherapie vanuit de Saxion Hogeschool. Zij zullen vooraf aan u toestemming vragen voor het eventueel meekijken bij uw behandeling. Zij zullen zich ook op deze pagina aan u voorstellen.

Foto Arianne

Hallo allemaal,

Mijn naam is Arianne Hekman en kom vanaf april Fysiotherapiepraktijk Hammer versterken.
Na mijn HAVO heb ik eerst een opleiding tot persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg gevolgd, waarna ik in deze sector heb ik 5 jaar in deze sector gewerkt heb.
Tijdens mijn studie fysiotherapie heb ik verschillende stages gelopen waardoor ik een breed beeld heb gekregen van wat het vak fysiotherapie inhoudt. In februari 2023 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. In de toekomst hoop ik mij te kunnen gaan verdiepen door het volgen van verschillende cursussen en een masteropleiding.
Wat mij het meeste aanspreekt aan het vak fysiotherapie is hoe ik mensen op verschillende manieren kan helpen en begeleiden om samen aan herstel te werken.
In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden om gezellig te kletsen of om een bordspel te spelen. Daarnaast heb ik vroeger langere tijd korfbal gespeeld en ben nu nog te vinden in de sportschool waar ik een les yoga graag afwissel met kracht-/conditietraining.

Op dit moment ben ik 2 (halve) dagen te vinden in de praktijk. Dus wie weet tref ik u in de praktijk.Hoi allemaal!

 

Ik ben Norah, 19 jaar en woon in Twello. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de opleiding fysiotherapie op het Saxion in Enschede. Ik doe aan crossfit en af en toe loop ik hard. Vanaf februari tot en met juni zal ik elke dinsdag in de praktijk zijn, waar jullie mij dan ook tegen kunnen komen. Ik heb veel zin in de stage en hoop jullie snel te zien in de praktijk!

Norah Bosscher
Niek Berendsen


Hallo allemaal!

Mijn naam is Niek Berendsen en ik ben vanaf nu op woensdag tot en met vrijdag te vinden in de praktijk van Fysiotherapie Hammer. Ik ben 4e jaars student op Saxion enschede en studeer, je raadt het misschien al: Fysiotherapie! Ik hoop mijn kennis en praktijkskills hier verder te kunnen uitbreiden zodat ik klaar kan stomen voor de start van mijn carrière. Verder doe ik aan tennis en andere sporten in mijn dagelijks leven, en vertoef ik mijn weekend vaak in de achterhoek, waar ik vandaag kom!
Mogelijk tot binnenkort in de praktijk!