Ons team

Pasfoto

Even voorstellen mijn naam is Jolien Hammer en sinds januari 2018 de eigenaresse van fysiotherapiepraktijk Hammer. Ik heb mijn opleiding tot fysiotherapeute in 2015 afgerond bij de Saxion Hogeschool te Enschede.
In de periode voordat ik voor mezelf ben begonnen ben ik werkzaam geweest binnen diverse andere fysiotherapiepraktijken/ instellingen in Nederland en Duitsland. Sinds maart 2020 ben ik tevens gespecialiseerd als Oedeemfysiotherapeut.

Mijn Specialisaties en aandachtsgebieden zijn:
– Algemene fysiotherapie
– Oedeemfysiotherapie
– Vaatproblemen – etalagebenen (Claudicatio Intermittens)
– Longproblemen
– Dermatologie voor Fysiotherapeuten
– Medical Taping Concept

Ik ben lid van de volgende netwerken/registers:
– Chronisch Zorgnet
– het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)
– BIG geregistreerd (BIG-nummer: 39919426204)
– KRF geregistreerd

Daarnaast kunt u in mijn praktijk, stagiaires tegenkomen vanuit de opleiding fysiotherapie vanuit de Saxion Hogeschool. Zij zullen vooraf aan u toestemming vragen voor het eventueel meekijken bij uw behandeling. Zij zullen zich ook op deze pagina aan u voorstellen.

Hallo Allemaal!

Mijn naam is Marlies de Ruiter en vanaf december kom ik Jolien versterken als fysiotherapeut. 
Ik heb al ruim 7 jaar werkervaring als fysiotherapeut. Daarnaast ben ik ook een personal trainer, leefstijlcoach, voedingsdeskundige en rookstopcoach. Ik heb een eigen bedrijf, genaamd LevelFit Enschede, waarbij ik mensen met veel plezier begeleid naar een gezonde leefstijl.
Maar daarnaast hoort nog een stukje echte fysiotherapie, wat ik ga uitvoeren bij Jolien. 

Binnen de fysiotherapie heb ik de volgende specialisaties:
– Claudicationet therapeut (etalagebenen)
– medical taping en kinesiotaping
– dry needling
– GLI leefstijlcoach
– Centraal Neurologische Aandoeningen

Je zal me hier voorlopig twee halve dagen in de week in de praktijk zien, dus wie weet zie ik jou snel!

marlies de ruiter met werkkleding
Johanna BuntkowskiHoi allemaal!

Mijn naam is Johanna Buntkowski, 24 jaar oud en 4e jaars fysiotherapie student bij het  Saxion. Ik kom uit Gronau-Epe in Duitsland en dat zul je ook aan mijn accent horen. In Duitsland speel ik volleybal en doe ik aan sportschieten bij een vereniging. Verder ga ik graag wandelen met onze familie hond. Vanaf 29-8  ben ik drie keer per week in de praktijk aanwezig voor het komende half jaar en kijk ernaar uit om in die tijd veel te leren en jullie te kunnen helpen/ondersteunen.

Tot snel in de praktijk!

 

Hoi allemaal!

Mijn naam is Kees van Ampting, 20 jaar oud en tweede jaars fysiotherapie student op het Saxion in Enschede. Ik woon zelf in Lonneker dus dat is lekker dichtbij. Ik voetbal veel en naast mijn stageperiode bij Fysiotherapiepraktijk Hammer loop ik ook stage bij de FC Twente-Heracles academie. Vanaf 20 september zal ik voor een half jaar elke dinsdag aanwezig zijn. Ik kijk erg uit naar deze tijd en ik hoop jullie hierin zo goed mogelijk te kunnen helpen!

Ik zie jullie snel in de praktijk!

Kees van Ampting
Bart van Vliet

Hoi allemaal!

Mijn naam is Bart van Vliet, 19 jaar oud en eerste jaar fysiotherapie student op het Saxion in Enschede. Ik kom zelf ook uit Enschede. Ik zit op voetbal en daarnaast ga ik naar de sportschool. Vanaf 28 november zal ik op de maandagen een aantal weken stagelopen bij fysiotherapiepraktijk Hammer. Ik heb erg veel zin om hier mijn stage te kunnen lopen en kijk er erg naar uit om jullie te kunnen helpen.

 Tot snel in de praktijk!