Ons team

Pasfoto

Even voorstellen mijn naam is Jolien Hammer en sinds januari 2018 de eigenaresse van fysiotherapiepraktijk Hammer. Ik heb mijn opleiding tot fysiotherapeute in 2015 afgerond bij de Saxion Hogeschool te Enschede.
In de periode voordat ik voor mezelf ben begonnen ben ik werkzaam geweest binnen diverse andere fysiotherapiepraktijken/ instellingen in Nederland en Duitsland. Sinds maart 2020 ben ik tevens gespecialiseerd als Oedeemfysiotherapeut.

Mijn Specialisaties en aandachtsgebieden zijn:
– Algemene fysiotherapie
– Oedeemfysiotherapie
– Vaatproblemen – etalagebenen (Claudicatio Intermittens)
– Longproblemen
– Dermatologie voor Fysiotherapeuten
– Medical Taping Concept

Ik ben lid van de volgende netwerken/registers:
– Chronisch Zorgnet
– het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)
– BIG geregistreerd (BIG-nummer: 39919426204)
– KRF geregistreerd

Daarnaast kunt u in mijn praktijk, stagiaires tegenkomen vanuit de opleiding fysiotherapie vanuit de Saxion Hogeschool. Zij zullen vooraf aan u toestemming vragen voor het eventueel meekijken bij uw behandeling. Zij zullen zich ook op deze pagina aan u voorstellen.

Hai!

Ik ben Lotte Duim en 21 jaar oud. Zelf kom ik uit Zwolle, maar ik woon sinds 2 jaar in het gezellige Enschede! Ik ben vierdejaars fysiotherapie student en loop mijn laatste halfjaar van de opleiding stage bij Fysiotherapiepraktijk Hammer. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportzaal te vinden om te handballen. Vanaf februari kunnen jullie mij in de praktijk treffen. Ik kijk er naar uit om de patiënten te helpen en mezelf het laatste halfjaar van mijn studie te kunnen ontwikkelen tot zelfstandig fysiotherapeute.

Tot snel in de praktijk!
 
Lotte Duim
Fenne Knops

Hallo allemaal!

Ik ben Fenne Knops, 17 jaar oud en ik kom uit Beltrum. Ik ben eerstejaars student fysiotherapie bij Saxion Enschede en loop de komende periode stage bij fysiotherapiepraktijk Hammer. De reden dat ik aan deze opleiding ben begonnen is omdat het menselijk lichaam erg interesseert en graag met mensen werk. In mijn vrije tijd ben ik graag aan volleyballen en werk ik als verkoopster in een bakkerij. Ik ben vanaf 8 februari in de praktijk en hoop u daar snel te zien!

Hoi allemaal!

Mijn naam is Sterre Holtkuile en ik ben 20 jaar oud. Ik ben een derdejaars fysiotherapie student en mag dit komende half jaar mijn stage bij Fysiotherapiepraktijk Hammer lopen. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en ervaring uit te breiden gedurende deze stage en heb dan ook erg veel zin om te beginnen!
Ik hoop dat ik jullie binnenkort mag tegenkomen in de praktijk.

Tot snel!

Sterre Holtkuile