Ons team

Pasfoto

Even voorstellen mijn naam is Jolien Hammer en sinds januari 2018 de eigenaresse van fysiotherapiepraktijk Hammer. Ik heb mijn opleiding tot fysiotherapeute in 2015 afgerond bij de Saxion Hogeschool te Enschede.
In de periode voordat ik voor mezelf ben begonnen ben ik werkzaam geweest binnen diverse andere fysiotherapiepraktijken/ instellingen in Nederland en Duitsland. Sinds maart 2020 ben ik tevens gespecialiseerd als Oedeemfysiotherapeut.

Mijn Specialisaties en aandachtsgebieden zijn:
– Algemene fysiotherapie
– Oedeemfysiotherapie
– Vaatproblemen – etalagebenen (Claudicatio Intermittens)
– Longproblemen
– Dermatologie voor Fysiotherapeuten
– Medical Taping Concept

Ik ben lid van de volgende netwerken/registers:
– Chronisch Zorgnet
– het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie)
– BIG geregistreerd (BIG-nummer: 39919426204)
– KRF geregistreerd

Daarnaast kunt u in mijn praktijk, stagiaires tegenkomen vanuit de opleiding fysiotherapie vanuit de Saxion Hogeschool. Zij zullen vooraf aan u toestemming vragen voor het eventueel meekijken bij uw behandeling. Zij zullen zich ook op deze pagina aan u voorstellen.Hoi allemaal!

Ik ben Joya Pinna, 23 jaar oud en kom uit Enschede. Ik ben 4e jaars fysiotherapie studente en mag mijn laatste half jaartje stage lopen bij Fysiotherapiepraktijk Hammer. Voordat ik begon met mijn opleiding fysiotherapie, ben ik afgestudeerd dierenartsassistente en werk ik momenteel in een dierenwinkel. Ik heb echt mijn passie gevonden in het vak fysiotherapie en heb er dan ook heel veel zin in om u eventueel verder te kunnen helpen in de praktijk. Jullie zullen mij het aankomend half jaar zeker meerdere keren tegen komen in de praktijk. Ik kijk uit naar een gezellige maar vooral leerzame stageperiode.

Tot snel in de praktijk!

 
Joya Pinna (2)
Kay de Groot (2)


Hallo allemaal,

Mijn naam is Kay de Groot en ik ben 23 jaar, ik woon in Coevorden maar zit doordeweeks op kamers in Enschede. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden, voetbal ik en ga ik naar de sportschool. Ik zit momenteel in mijn 2e jaar fysiotherapie op Saxion in Enschede. In de periode van 7 februari tot en met 24 juni 2022 zal ik op maandag stage komen lopen bij fysiotherapie praktijk Hammer. Ik ben erg benieuwd en nieuwsgierig naar de ervaringen die ik hier mee ga maken en heb er dan ook heel veel zin in om van start te gaan!

Tot snel in de praktijk!


Hallo allemaal,

Mijn naam is Esmee van Sark. Ik ben 19 jaar oud en kom uit Enschede. In mijn vrije tijd speel ik volleybal en ga ik graag met mijn vrienden op stap! Ik zit momenteel in het eerste jaar van de opleiding tot fysiotherapeut. Jullie kunnen mij tot 24 juni op dinsdag in de praktijk tegenkomen! Ik heb er veel zin in en hoop een hele boel te kunnen leren.

Wie weet tot snel!

Esmee van Sark