Skip to content

Over de praktijk

Sinds januari 2018 is fysiotherapiepraktijk Hammer gevestigd aan de G.J. van Heekstraat 139. Wij zijn een kleine praktijk in Twekkelerveld, hierdoor zijn wij  laagdrempelig en erg toegankelijk. Wij vinden de persoon achter de klacht belangrijk en die moet zich ook gezien voelen. Tevens vind u ons ook 2 dagen per week binnen het Lindenhof gelegen in de wijk Velve-Lindenhof.

welkom

Binnen de praktijk zijn er in totaal vier behandelruimtes en een ruime oefenzaal met daarin diverse oefenapparatuur. De meeste patiënten maken tijdens hun behandelsessies kennis met onze oefenzaal en werken zo op een actieve manier aan hun herstel. Daarnaast is er een mooie ontvangstruimte waar u als bezoeker/ patiënt kunt genieten van een lekker kopje koffie of thee. Ook is er de mogelijkheid voor een verfrissend glaasje water en speelplekje voor de kinderen.

Over de fysiotherapeuten

Ik ben Jolien Hammer, eigenaresse van de praktijk en sinds januari 2015 algemeen- en oedeemfysiotherapeut. Bij mij kunt u terecht voor allerlei klachten. U zult mij voornamelijk tegenkomen op onze hoofdlocatie Twekkkelerveld op dinsdag t/m vrijdag.

Over Jolien

Ik ben Jolien Hammer, eigenaresse van de praktijk en sinds januari 2015 algemeen- en oedeemfysiotherapeut. Bij mij kunt u terecht voor allerlei klachten.
U zult mij voornamelijk tegenkomen op onze hoofdlocatie Twekkkelerveld op dinsdag t/m vrijdag.
Ik ben Arianne Hekman. Ik ben algemeen fysiotherapeut(e) sinds feb 2023. Op dit moment zie ik veel patiënten met rug en schouderklachten. Op de maandag en donderdag ben ik werkzaam op Twekkelerveld en op de dinsdag ochtend en vrijdag zult u mij tegen komen in het Lindenhof.

Over Arianne

Ik ben Arianne Hekman. Ik ben algemeen fysiotherapeut(e) sinds feb 2023. Op dit moment zie ik veel patiënten met rug en schouderklachten. Op de maandag en donderdag ben ik werkzaam op Twekkelerveld en op de dinsdag ochtend en vrijdag zult u mij tegen komen in het Lindenhof.

Tarieven

Fysiotherapiepraktijk Hammer heeft met bijna alle zorgverzekeraars een contract. 

zorgverzekeraars-geen-contract-2024

Uitgevoerde behandelingen worden rechtstreeks gedeclareerd naar de zorgverzekeraar. Heeft u geen aanvullende verzekering afgesloten dan ontvangt u een factuur. De genoemde tarieven gelden voor alle behandelingen die niet vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Alle fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en staan ingeschreven in het KNGF-kwaliteitsregister (KRF).

* Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt, is afhankelijk van uw verzekering (en eventueel aanvullende verzekering). U wordt zelf geacht uw polisvoorwaarden te kennen.
* De afspraak voor een behandeling wordt genoteerd op uw afsprakenkaart. Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Screening€15,00
Screening, Intake en Onderzoek€55,00
Intake en Onderzoek na verwijzing€55,00
Zitting Fysiotherapie€40,00
Zitting Fysiotherapie aan huis€57,50
Zitting Oedeemtherapie€52,50
Zitting Oedeemtherapie aan huis€62,50
Zitting Medical taping t.b.v. hooikoorts incl. tape€15,00
Eenmalig Fysiotherapeutisch onderzoek€60,00
Toeslag voor uitbehandeling€15,00
Instructie/Overleg ouders en/of verzorgers patiënt€25,00
Niet Nagekomen afspraak indien niet 24-uur van tevoren afgebeld€40,00
Verstrekte verband- en hulpmiddelenkostprijs
Eenvoudige korte rapporten€54,45
Lange/gecompliceerde/tijdrovende rapporten€108,90
Strippenkaart Fysio Fit (10x60 minuten training individueel)€70,00
Strippenkaart fysiotherapeutische behandeling (5x30 minuten)€195,00

“Acute problemen worden snel en vakkundig opgepakt en zijn daardoor ook snel verholpen.”

Kwaliteitsbeleid

U mag van ons de hoogste kwaliteit van zorg verwachten, omdat wij voldoen aan de volgende kwaliteitseisen:
– Al onze fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd. BIG staat voor beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG). Het is een register van de overheid waarin alle erkende zorgverleners worden opgenomen.
– Al onze fysiotherapeuten zijn daarnaast ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Dit is een register van de beroepsorganisatie voor fysiotherapie.
– Wij werken met Fysioroadmap. Dit is een computerprogramma om het behandelverloop in de gaten te houden en regelmatig de resultaten te meten.

Plan meteen je afspraak in

Fysiotherapie Hammer
2018 – 2024

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Neem contact op met Fysiotherapiepraktijk Hammer

053-4787539
Beeldmerk Fysiotherapie Hammer